Synopsys Inc Synopsys Inc saham


Synopsys, Inc. ialah syarikat yang berpangkalan di California yang menyediakan produk perisian dan perkhidmatan perundingan dalam industri automasi reka bentuk elektronik. Dengan 19,000 pekerja sepenuh masa, syarikat beroperasi melalui dua segmen utama: Semikonduktor & Reka Bentuk Sistem dan Integriti Perisian.

Segmen Reka Bentuk Semikonduktor & Sistem merangkumi reka bentuk silikon termaju, produk dan perkhidmatan pengesahan, dan portfolio harta intelek (IP) semikonduktor yang berfungsi terutamanya dalam industri semikonduktor dan elektronik. Segmen ini juga menyediakan perisian automasi reka bentuk elektronik (EDA), yang digunakan oleh jurutera untuk mereka bentuk dan menguji litar bersepadu (IC), juga dikenali sebagai cip.

Sementara itu, segmen Integriti Perisian menawarkan portfolio produk dan perkhidmatan untuk menangani risiko perisian secara bijak merentas portfolio pelanggan dan pada semua peringkat kitaran hayat aplikasi. Segmen ini menyediakan alatan dan perkhidmatan perisian yang merangkumi produk keselamatan dan ujian. Firma itu juga menawarkan keselamatan aplikasi Software-as-a-Service (SaaS).

Jika anda berminat untuk melabur dalam pasaran saham, Synopsys, Inc. ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Saham syarikat telah menunjukkan pertumbuhan yang konsisten selama bertahun-tahun, dan harga sahamnya hari ini menjanjikan. Selain itu, aliran prapasaran mencadangkan bahawa syarikat berkemungkinan akan terus menunjukkan prestasi yang baik pada masa hadapan. Dengan paras pasaran yang kukuh dan reputasi untuk menyediakan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi, Synopsys, Inc. ialah pilihan pelaburan yang kukuh.

Komitmen Synopsys, Inc. terhadap inovasi juga patut diberi perhatian. Produk dan perkhidmatan syarikat memenuhi industri semikonduktor dan elektronik, yang penting untuk kehidupan moden. Perisian EDA dan portfolio harta intelek (IP) semikonduktor membolehkan jurutera mereka bentuk dan menguji IC terkini. Sementara itu, segmen Integriti Perisian menangani risiko perisian dan menyediakan produk ujian yang membantu syarikat memastikan keselamatan dan kebolehpercayaan perisian mereka.

Secara keseluruhannya, kepakaran Synopsys, Inc. dalam industri automasi reka bentuk elektronik, digabungkan dengan tumpuannya pada inovasi dan komitmen terhadap kualiti, menjadikannya pilihan yang menarik bagi mereka yang ingin melabur dalam pasaran saham.Prestasi Synopsys Inc

  • Pekerja 19000
  • HQ syarikat Mountain View
  • Laman sesawang https://www.synopsys.com/
  • Jenis Aset SNPS Common Stock
  • Permodolan Pasaran SNPS 88.3B
  • Pendapatan per Saham 9.14
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.064

Berminat dengan Synopsys Inc? Anda mungkin berminat dengan: