First Western Financial Inc First Western Financial Inc saham


First Western Financial, Inc. adalah sebuah syarikat kewangan yang memberi tumpuan kepada perkhidmatan pengurusan kekayaan. Ia memiliki pejabat pusat di Denver, Colorado dan pada masa ini mempunyai 365 pekerja sepenuh masa serta telah melancarkan IPO pada 19 Julai 2018.

Syarikat ini beroperasi melalui anak syarikat-anknya yang dimiliki sepenuhnya, First Western Trust Bank (Bank) dan Ryder, Stilwell Inc. (RSI). Segmennya termasuk Pengurusan Kekayaan dan Mortgage. Segmen Pengurusan Kekayaan merangkumi operasi yang berkaitan dengan produk dan perkhidmatan pengurusan kekayaan Syarikat, termasuk deposit, pinjaman, insurans, produk penasihat dan perkhidmatan pengurusan pelaburan. Segmen Mortgage merangkumi operasi yang berkaitan dengan penawaran perkhidmatan pinjaman pemilik kediaman, deposit, pinjaman, insurans, produk penasihat dan perkhidmatan pengurusan pelaburan Syarikat.

First Western Financial, Inc. menawarkan pelbagai perkhidmatan pengurusan kekayaan, termasuk perbankan peribadi, kepercayaan peribadi, pengurusan pelaburan, pinjaman perumahan, dan perkhidmatan pengurusan aset institusi kepada pelanggan individu dan syarikat, terutamanya di Colorado, Arizona, California, Montana, dan Wyoming.

Pelabur yang berminat dengan First Western Financial, Inc. harus menyelidik keadaan kewangan syarikat termasuk IPO pada 19 Julai 2018, dan mengikuti metrik-metrik yang relevan seperti harga saham, bilangan saham, dan nilai pasaran. Memahami fokus syarikat terhadap perkhidmatan pengurusan kekayaan, serta kisaran perkhidmatan dan jangkaan geografinya, dapat memberikan pandangan berharga tentang keseluruhan kesihatan dan potensi syarikat sebagai peluang pelaburan. Walau bagaimanapun, perlu diingatkan bahawa pelaburan sentiasa melibatkan risiko, oleh itu penting untuk melakukan penyelidikan dan membuat keputusan berdasarkan analisis teliti terhadap data yang tersedia.Prestasi First Western Financial Inc

  • Pekerja 365
  • HQ syarikat Denver
  • Laman sesawang https://myfw.gcs-web.com/
  • Jenis Aset MYFW Common Stock
  • Permodolan Pasaran MYFW 191.4M
  • Pendapatan per Saham 0.41
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.333

Berminat dengan First Western Financial Inc? Anda mungkin berminat dengan: