Research Frontiers Inc Research Frontiers Inc saham


Research Frontiers, Inc. adalah sebuah syarikat berpangkalan di New York yang pakar dalam teknologi kawalan cahaya peranti zarah tergantung (SPD) untuk industri automotif, aerospace, marin, dan senibina. Syarikat ini terlibat dalam pembangunan, lesen, dan perdagangan teknologi kawalan cahaya pintar SPD-Smart untuk kenderaan, rumah, bangunan, pesawat, bot, pameran, dan aplikasi paparan pasaran.

Pada hari ini, harga saham Research Frontiers, Inc. adalah penting untuk dipertimbangkan semasa penyelidikan syarikat ini. Syarikat ini membangunkan dan membenarkan teknologi kawalan cahaya pintar SPD-Smart yang dipatenkan kepada syarikat lain yang mengeluarkan dan/atau memasarkan emulsi kimia SPD-Smart, filem kawalan cahaya, panel kawalan cahaya, elektronik untuk memberi kuasa kepada produk akhir yang menggabungkan filem tersebut, atau perkhidmatan laminasi untuk produk akhir seperti tingkap pintar, atas bumbung, dan sunroof.

Teknologi SPD-Smart dari Research Frontiers, Inc. mempunyai pelbagai aplikasi produk, seperti tingkap pintar, atas bumbung, dan sunroof dalam industri automotif. Kaca atau plastik SPD-Smart syarikat ini juga digunakan dalam tingkap, pintu, partisi, sun visor, atas bumbung, dan tingkap sisi kokpit untuk aplikasi aerospace dan marin. Selain itu, teknologi Research Frontiers, Inc. juga digunakan dalam tingkap, pintu, atas bumbung, dan partisi komersial dan perumahan untuk aplikasi pembinaan baru dan retrofit dalam industri senibina.

Mengetahui perkembangan terkini teknologi kawalan cahaya pintar SPD-Smart dan pelbagai aplikasi produknya dalam industri ini dapat memberikan wawasan tentang pertumbuhan dan inovasi Research Frontiers, Inc. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat pelaburan, mengawasi harga saham Research Frontiers, Inc. adalah penting untuk membuat keputusan yang berinformasi.Prestasi Research Frontiers Inc

  • Pekerja 6
  • HQ syarikat Woodbury
  • Laman sesawang http://www.smartglass.com/
  • Jenis Aset REFR Common Stock
  • Permodolan Pasaran REFR 67.7M
  • Pendapatan per Saham -0.06
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Research Frontiers Inc? Anda mungkin berminat dengan: