Kingstone Companies Inc Kingstone Companies Inc saham


Kingstone Cos., Inc. adalah sebuah syarikat kongsi induk yang berpangkalan di Kingston, New York yang menyediakan polisi insurans harta benda dan kemalangan kepada individu dan perniagaan kecil melalui anak syarikatnya yang sepenuhnya dimiliki, Kingstone Insurance Company (KICO). Dengan 95 pekerja sepenuh masa, syarikat ini menyerahkan perniagaannya dengan menggunakan pangkalan data tuntutan industri, laporan penilaian insurans, pemeriksaan fizikal risiko, dan alat penilaian risiko individu yang lain.

KICO ialah syarikat insurans hartanah dan kemalangan yang berlesen yang menawarkan produk insuransnya di New York, New Jersey, Rhode Island, Massachusetts, dan Connecticut. Syarikat ini menulis polisi perniagaan pemilik rumah dan kebakaran kediaman di pasaran pantai, manakala produk-produknya merangkumi barisan peribadi, kerosakan jasmani perkhidmatan sewaan, dan yang lain-lain. Barisan peribadi terdiri daripada pemilik rumah, kebakaran kediaman, penyewa, pemecahan peralatan dan pengesahan talian perkhidmatan, serta polisi payung peribadi. Di samping itu, syarikat ini menulis polisi kerosakan jasmani kenderaan sewaan hanya untuk kenderaan sewaan dan perkhidmatan kereta serta teksi.

Jika anda mencari polisi insurans harta benda dan kemalangan untuk perniagaan kecil atau kegunaan peribadi anda di Timur Laut Amerika Syarikat, Kingstone Cos., Inc. dan anak syarikatnya, KICO, mungkin boleh diteliti. Dengan mengetahui berita dan trend dalam industri tersebut, anda boleh memahami operasi syarikat dan produk insurans yang berpotensi untuk memenuhi keperluan anda dengan lebih baik. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat kewangan, adalah penting untuk melakukan penyelidikan menyeluruh dan mencari bimbingan seorang profesional kewangan sebelum membuat sebarang keputusan insurans.Prestasi Kingstone Companies Inc

  • Pekerja 95
  • HQ syarikat Kingston
  • Laman sesawang http://www.kingstonecompanies.com/
  • Jenis Aset KINS Common Stock
  • Permodolan Pasaran KINS 69.7M
  • Pendapatan per Saham 0.02
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2022-09-15
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.294

Berminat dengan Kingstone Companies Inc? Anda mungkin berminat dengan: