Kontoor Brands Inc Kontoor Brands Inc saham


Kontoor Brands, Inc. ialah sebuah syarikat yang beribu pejabat di Greensboro yang mereka reka bentuk, memproduksi, mendatangkan, pemasaran, dan mengedarkan portfolia jenama popular melalui tiga segmen yang berbeza iaitu Wrangler, Lee, dan Lain-lain. Segmen Wrangler dikenali dengan pelbagai pilihan denim, pakaian, dan aksesori untuk lelaki dan perempuan. Anda boleh mencari produk berjenama Wrangler melalui pelbagai saluran seperti peniaga besar dan menengah, kedai khusus, pasaraya, kedai rakan kongsi yang beroperasi secara bebas, platform e-dagang, serta melalui kedai dan laman web sendiri.

Manakala, segmen Lee pula menawarkan pelbagai jenis jeans, seluar panjang, kemeja, seluar pendek, dan jaket untuk lelaki, perempuan, budak lelaki, dan budak perempuan. Anda boleh mencari jaket budak lelaki dan budak perempuan Lee, yang berlesen di Amerika Syarikat, di pelbagai peniaga besar, kedai khusus, pasaraya menengah dan tradisional, kedai yang dioperasi syarikat, dan dalam talian.

Setakat 2023-04-24, Kontoor Brands, Inc. mempunyai pekerja sepenuh masa lebih daripada 14,400 orang pekerja, dan didaftarkan sebagai syarikat awam pada 2019-05-09. Produk Syarikat ini dijual tidak hanya di Amerika Syarikat tetapi juga di peringkat antarabangsa, terutamanya di rantau Eropah, Timur Tengah dan Afrika, serta Asia-Pasifik.

Bagi mereka yang berminat dalam pasaran saham, adalah penting untuk mengikuti perkembangan terkini dalam industri dan mempelajari saham-saham individu. Kontoor Brands, Inc. adalah salah satu saham yang patut dikaji. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat kewangan, kami boleh mengesyorkan untuk sentiasa mendapatkan maklumat terkini tentang faktor-faktor yang mungkin mempengaruhi prestasi syarikat, seperti aktiviti pra-pasaran, harga saham hari ini, dan kapitalisasi pasaran. Memahami faktor-faktor ini boleh membantu anda membuat keputusan yang berinformasi dan berada di hadapan dalam permainan.Prestasi Kontoor Brands Inc

  • Pekerja 14400
  • HQ syarikat Greensboro
  • Laman sesawang https://www.kontoorbrands.com/
  • Jenis Aset KTB Common Stock
  • Permodolan Pasaran KTB 3.8B
  • Pendapatan per Saham 3.95
  • Dividen per Saham 1.96
  • Tarikh Dividen 2024-06-20
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.095

Berminat dengan Kontoor Brands Inc? Anda mungkin berminat dengan: