L B Foster Co L B Foster Co saham


L.B. Foster Co. beribu pejabat di Pittsburgh, Pennsylvania, menyediakan produk dan perkhidmatan untuk industri rel dan projek infrastruktur. Dengan 1,131 pekerja sepenuh masa, syarikat ini adalah pembekal penyelesaian teknologi global yang menawarkan produk dan perkhidmatan yang direka dan diperbuat untuk menyokong infrastruktur.

L.B. Foster Co. beroperasi melalui tiga segmen: Rel, Teknologi, dan Perkhidmatan (Rel), Produk Konkrit Pratempa (Pratempa), dan Produk Keluli dan Pengukuran. Segmen Rel menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan untuk rel kargo dan penumpang serta syarikat industri di seluruh dunia. Segmen ini juga menawarkan pengurusan projek kontrak dan perkhidmatan selepas jualan. Segmen Pratempa terdiri daripada lima kilang penghasilan produk konkrit pratempa di seluruh Amerika Syarikat, yang menyediakan penyelesaian konkrit pratempa yang direka. Sementara itu, segmen Produk Keluli dan Pengukuran merancang, menghasilkan, dan membekalkan pelbagai produk jambatan keluli kepada kontraktor yang melakukan pemasangan dan kerja pembaikan pada rangkaian infrastruktur pengangkutan Amerika Utara.

Untuk terus mendapatkan maklumat terkini dalam industri rel dan infrastruktur, adalah penting untuk mengkaji L.B. Foster Co. dan segmen-segmen syarikat tersebut. Dengan memantau trend terkini, seperti harga saham, saham, dan nilai pasaran syarikat, pelabur dan profesional dapat membuat keputusan yang berasaskan maklumat yang baik. L.B. Foster Co. adalah syarikat global yang menawarkan penyelesaian inovatif untuk menyokong industri infrastruktur, menjadikannya syarikat yang patut dipertimbangkan untuk mereka yang berminat untuk melabur dalam industri ini. Segmen Rel, dengan perniagaan penghasilan dan pengedaran pelbagai, menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan untuk rel kargo dan penumpang serta syarikat industri, manakala segmen Pratempa menyediakan penyelesaian konkrit pratempa di seluruh Amerika Syarikat. Akhirnya, segmen Produk Keluli dan Pengukuran menawarkan pelbagai produk jambatan keluli kepada kontraktor, menjadikan penawaran syarikat ini lebih lengkap.Prestasi L B Foster Co

  • Pekerja 1131
  • HQ syarikat Pittsburgh
  • Laman sesawang http://www.lbfoster.com/
  • Jenis Aset FSTR Common Stock
  • Permodolan Pasaran FSTR 281.9M
  • Pendapatan per Saham 0.73
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2016-09-23
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.778

Berminat dengan L B Foster Co? Anda mungkin berminat dengan: