Neuberger Berman Real Estate Securities Income Fund Inc saham


Neuberger Berman Real Estate Securities Income Fund Inc. adalah syarikat yang berpusat di AS dan beroperasi dalam industri pelaburan, dengan ibu pejabatnya terletak di New York City, New York. Syarikat ini menjadi syarikat awam pada 29 Oktober 2003. Sebagai sebuah syarikat pelaburan pengurusan tidak berdiversifikasi dan diperuntukkan kepada pengakhiran, objektif utama Dana adalah untuk menyediakan pendapatan semasa yang tinggi dengan peningkatan modal.

Portofolio syarikat terdiri daripada campuran sekuriti ekuiti pelaburan hartanah (REIT) dan syarikat hartanah lain. Pelaburan-pelaburan ini terfokus dalam sekuriti ekuiti biasa yang menghasilkan pendapatan, sekuriti yang diutamakan, sekuriti boleh tukar dan sekuriti hutang yang tidak boleh tukar yang dikeluarkan oleh syarikat-syarikat yang mendapatkan pendapatan mereka daripada pemilikan, pembinaan, pembiayaan, pengurusan, dan/atau penjualan hartanah komersial, industri, dan/atau kediaman.

Neuberger Berman Real Estate Securities Income Fund Inc. melabur dalam pelbagai sektor, termasuk apartmen, pembiayaan komersial, pusat data, penjagaan kesihatan, pembiayaan rumah, industri, infrastruktur, pejabat, rumah berkelompok, pusat membeli-belah kawasan, penyimpanan diri, dan pusat membeli-belah. Dengan pengurus pelaburannya, Neuberger Berman Investment Advisers LLC, syarikat ini berdedikasi untuk mengenal pasti dan melabur dalam sekuriti hartanah berkualiti tinggi yang dapat memberikan nilai jangka panjang kepada para pelabur.

Mengikuti perkembangan dan tren terkini dalam industri pelaburan, seperti harga saham dan kapitalisasi pasaran, dapat memberikan wawasan berharga kepada para pelabur dan profesional industri. Bagi mereka yang berminat bekerja dengan Neuberger Berman Real Estate Securities Income Fund Inc., melakukan penelitian mengenai strategi pelaburan syarikat dan portofolio kepemilikannya dapat memberikan wawasan penting untuk mengambil keputusan yang berinformasi.Prestasi Neuberger Berman Real Estate Securities Income Fund Inc

  • Pekerja 0
  • HQ syarikat New York City
  • Laman sesawang
  • Jenis Aset
  • Permodolan Pasaran 0
  • Pendapatan per Saham
  • Dividen per Saham
  • Tarikh Dividen
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun

Berminat dengan Neuberger Berman Real Estate Securities Income Fund Inc? Anda mungkin berminat dengan: