SilverSun Technologies Inc SilverSun Technologies Inc saham


SilverSun Technologies, Inc. ialah sebuah syarikat aplikasi perniagaan, teknologi, dan perundingan yang berpusat di East Hanover, New Jersey. Syarikat ini kini mempunyai 172 pekerja sepenuh masa dan telah pergi awam pada 5 Mac 2004.

SilverSun Technologies menawarkan pelbagai perniagaan, termasuk Pengurusan Sumber Enterprise (ERP) dan Perisian Perakaunan, Perkhidmatan Tambahan Nilai untuk ERP, dan Rangkaian serta Perkhidmatan Terurus. Syarikat ini merupakan pengedar tambahan nilai bagi pelbagai aplikasi ERP, termasuk Acumatica, satu penyelesaian ERP berdasarkan pelayar yang boleh ditawarkan di tempat, di awan awam, atau di awan peribadi, dan Sage Intacct, satu perisian ERP berpangkalan awan.

Selain daripada perisian ERP, SilverSun Technologies menyediakan perkhidmatan tambahan nilai seperti perundingan dan perkhidmatan profesional. Perkhidmatan ini direka bentuk untuk bekerja dengan pelanggan sedia ada untuk memenuhi keperluan perniagaan mereka yang berkembang, termasuk menaik taraf dari satu versi perisian ke versi yang lain, atau menyediakan penyelesaian perisian tambahan.

Syarikat ini juga menyediakan perkhidmatan rangkaian teknologi maklumat (IT) yang menyeluruh dan perkhidmatan terurus, membantu perniagaan memastikan sistem mereka berjalan dengan lancar dan selamat. Dengan menawarkan perkhidmatan ini, SilverSun Technologies dapat menyediakan penyelesaian teknologi dari hulu ke hilir bagi pelanggan, membantu mereka menyusun operasi mereka dan meningkatkan hasil terakhir mereka.

Pelabur yang berminat dalam industri teknologi mungkin ingin mengkaji SilverSun Technologies, Inc. Menyimpan jejak harga saham, saham, dan aktiviti perdagangan pra-pasar syarikat ini dapat memberikan pandangan berharga tentang peluang membeli atau menjual yang potensial. Walau bagaimanapun, penting untuk melakukan penyelidikan menyeluruh dan berunding dengan penasihat kewangan sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan.



Prestasi SilverSun Technologies Inc

  • Pekerja 172
  • HQ syarikat East Hanover
  • Laman sesawang https://www.silversuntech.com/
  • Jenis Aset SSNT Common Stock
  • Permodolan Pasaran SSNT 10.8M
  • Pendapatan per Saham -1.76
  • Dividen per Saham 0
  • Tarikh Dividen 2024-06-12
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.48

Berminat dengan SilverSun Technologies Inc? Anda mungkin berminat dengan: