Oportun Financial Corp saham


Oportun Financial Corp. ialah sebuah syarikat induk yang menyediakan perkhidmatan kewangan untuk pelanggan yang tidak mempunyai rekod kredit. Syarikat ini beribu pejabat di San Carlos, California dan pada masa ini mempunyai 3,000 pekerja sepenuh masa. Pada 26 September 2019, syarikat ini disenaraikan di pasaran awam.

Oportun Financial Corp. menggunakan platform digitalnya untuk menyediakan pinjaman kredit kepada orang ramai. Kemampuannya termasuk pinjaman, simpanan, perbelanjaan dan bajet. Syarikat ini menawarkan pinjaman peribadi, pinjaman peribadi yang selamat, dan kad kredit yang boleh memberi impak kepada harga saham hari ini.

Pinjaman peribadi Oportun Financial Corp. terdiri daripada pinjaman ansuran peribadi yang mengikut jadual pembayaran tetap sepanjang hayat pinjaman tersebut. Syarikat ini juga menawarkan produk Kad Kredit Oportun Visa di lebih dari 45 negeri. Platform digitalnya membolehkan pengurusan proses dari permohonan pinjaman hingga penyaluran, penyelenggaraan dan pengumpulan, dan membolehkan pelanggan berinteraksi dan berpindah antara pengalaman dalam talian, telefon dan secara di tempat.

Syarikat ini membolehkan pelanggan-pelanggannya mengisi permohonan pinjaman secara dalam talian melalui telefon bimbit, tablet atau komputer. Oportun Financial Corp. menawarkan keupayaan pembelajaran mesin yang membantu para ahli mengenal pasti jumlah wang yang betul untuk disimpan dan dilabur, yang boleh memberi impak positif kepada saham, kehadiran pasaran dan harga saham syarikat.

Adalah penting untuk menyelidik syarikat seperti Oportun Financial Corp. untuk kekal terkini dengan tren industri dan perubahan yang boleh memberi impak kepada harga saham. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat pelaburan khusus, kami menggalakkan anda untuk melakukan tinjauan sendiri dan mempelajari lebih lanjut mengenai Oportun Financial Corp. dan penawarannya. Dengan melakukan itu, anda akan lebih bersedia untuk membuat keputusan yang didasarkan maklumat mengenai pelaburan dalam saham yang boleh memberi impak kepada diversifikasi portfolio dan harga saham anda.Prestasi Oportun Financial Corp

  • Pekerja 3000
  • HQ syarikat San Carlos
  • Laman sesawang
  • Jenis Aset OPRT Common Stock
  • Permodolan Pasaran OPRT 114.6M
  • Pendapatan per Saham -2.56
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 12.7

Berminat dengan Oportun Financial Corp? Anda mungkin berminat dengan: