PHX Minerals Inc PHX Minerals Inc saham


PHX Minerals, Inc. merupakan pemain utama dalam perolehan, pengurusan, dan pembangunan harta bumi minyak dan gas bukan beroperasi, termasuk sumur-sumur yang terletak di tanah milik mineral dan sewaan syarikat. Syarikat ini beribu pejabat di Oklahoma City, Oklahoma, dan telah membuktikan diri sebagai pemain utama dalam industri ini, dengan fokus kepada pemilikan mineral minyak dan gas semulajadi secara berterusan dalam sumber permainan di Amerika Syarikat.

Syarikat ini juga memiliki kepentingan dalam tanah milik sewaan dan kepentingan bukan beroperasi dalam harta bumi minyak dan gas semulajadi. Penjelajahan dan pembangunan harta bumi minyak dan gas dilakukan oleh syarikat penjelajahan dan pengeluaran minyak dan gas semulajadi. Fokusnya adalah pada pertumbuhan melalui perolehan mineral dan pembangunan inventori tanah milik mineral dalam kawasan fokus utamanya.

Syarikat ini memiliki minat mineral dan sewaan di beberapa sumber permainan di Amerika Syarikat, termasuk posisi di Haynesville, SCOOP, STACK, Bakken/Three Forks, Permian Basin, dan Fayetteville. Syarikat ini memiliki tanah milik mineral yang terletak terutamanya di Oklahoma, Texas, North Dakota, Louisiana, dan Arkansas. Syarikat ini juga mempunyai kepentingan kerja dalam 6,362 sumur minyak dan gas semulajadi yang beroperasi, menunjukkan komitmennya kepada industri dan dedikasinya dalam memberikan nilai kepada pemegang sahamnya.

Sebagai pelabur, adalah penting untuk tetap mendapat maklumat terkini tentang perkembangan pasaran. Walaupun penting untuk melakukan penyelidikan menyeluruh sebelum membuat keputusan pelaburan, memantau prestasi PHX Minerals, Inc., harga saham hari ini, dan kapitalisasi pasaran dapat menjadi alat yang berguna untuk sesiapa yang berminat dalam industri ini. Sama ada anda berminat dalam perolehan mineral syarikat, penjelajahan dan pembangunan harta bumi minyak dan gas semulajadi, atau kesihatan kewangan keseluruhannya, adalah berbaloi untuk mengambil masa untuk mempelajari lebih lanjut tentang PHX Minerals, Inc. dan kesannya terhadap pasaran.Prestasi PHX Minerals Inc

  • Pekerja 22
  • HQ syarikat Oklahoma City
  • Laman sesawang https://phxmin.com/
  • Jenis Aset PHX Common Stock
  • Permodolan Pasaran PHX 122.5M
  • Pendapatan per Saham 0.11
  • Dividen per Saham 0.105
  • Tarikh Dividen 2024-06-11
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.2

Berminat dengan PHX Minerals Inc? Anda mungkin berminat dengan: