Polished.Com Inc Polished.Com Inc saham


Polished.com, Inc. ialah peniaga dalam talian yang beribu pejabat di St. Charles, Missouri, dan beroperasi melalui platform e-dagang. Syarikat ini went public pada 31 Julai 2020, dan kini mempunyai 482 pekerja sepenuh masa.

Melalui platform e-dagangnya, Polished.com menawarkan jenama asas, premium, mewah, dan jenama label persendirian yang boleh diakses melalui pengalaman klik dan pergi. Syarikat ini menyediakan kepakaran produk dan penghantaran dari rangkaian negara, menjadikannya mudah bagi pelanggan untuk membeli pelbagai produk.

Sebagai peniaga dalam talian, Polished.com mempunyai potensi untuk mendapat manfaat daripada trend pertumbuhan belian dalam talian. Walau bagaimanapun, melabur dalam syarikat runcit seperti Polished.com melibatkan risiko dan perlu dipertimbangkan dengan teliti. Memantau harga saham syarikat hari ini dan pergerakan pra-pasar boleh memberikan pandangan tentang kesihatan kewangan syarikat. Mendapatkan nasihat daripada seorang profesional kewangan sentiasa disyorkan sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan.Prestasi Polished.Com Inc


Berminat dengan Polished.Com Inc? Anda mungkin berminat dengan: