R C M Technologies Inc R C M Technologies Inc saham


RCM Technologies, Inc. adalah sebuah syarikat penyelesaian perniagaan dan teknologi yang beribu pejabat di Pennsauken, New Jersey, dengan 3,260 orang pekerja sepenuh masa. Syarikat ini beroperasi melalui tiga segmen: Penjagaan Kesihatan Khusus, Kejuruteraan, dan Sains Kehidupan dan Perkhidmatan Teknologi Maklumat (LS&IT).

Segmen Penjagaan Kesihatan Khusus menyediakan penyelesaian kakitangan penjagaan kesihatan, terutamanya profesional pengurusan maklumat kesihatan, jururawat, paraprofesional, doktor, dan pelbagai juru terapi. Segmen Kejuruteraan menyediakan perkhidmatan kejuruteraan dan reka bentuk, penulisan teknikal, dan dokumentasi digital di pasaran marin, lokomotif, pengangkutan, dan aerospati, serta pengurusan kejuruteraan, pengadaan, dan pembinaan (EPC), dan perkhidmatan pengurusan permintaan dan penjimatan tenaga.

Segmen LS&IT menyediakan penyelesaian perniagaan korporat, perkhidmatan aplikasi, penyelesaian infrastruktur, penyelesaian sains kehidupan, dan penawaran khusus-domain lain. Syarikat ini berkomitmen untuk menyediakan pelbagai penyelesaian perniagaan dan teknologi untuk memenuhi keperluan pelanggannya yang pelbagai dalam pelbagai industri.

Jika anda berminat untuk melabur dalam syarikat penyelesaian perniagaan dan teknologi, bermakna untuk mengkaji RCM Technologies, Inc. untuk meneroka potensinya sebagai peluang pelaburan jangka panjang. Pantau kata kunci yang berkaitan seperti saham, saham, harga saham hari ini, dan tolak ukur pasaran, tetapi ingatlah bahawa keputusan pelaburan harus dibuat dengan pertimbangan yang berhati-hati dan nasihat kewangan daripada profesional yang berkelayakan. Dengan tumpuan pada penyelesaian kakitangan, perkhidmatan kejuruteraan dan reka bentuk, dan pelbagai penyelesaian perniagaan dan teknologi, RCM Technologies, Inc. adalah syarikat yang berkomitmen untuk memenuhi keperluan pelanggannya yang pelbagai dalam pelbagai industri.Prestasi R C M Technologies Inc

  • Pekerja 3260
  • HQ syarikat Pennsauken
  • Laman sesawang http://www.rcmt.com/
  • Jenis Aset RCMT Common Stock
  • Permodolan Pasaran RCMT 150.4M
  • Pendapatan per Saham 2.03
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2017-12-28
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.171

Berminat dengan R C M Technologies Inc? Anda mungkin berminat dengan: