Republic First Bancorp Inc Republic First Bancorp Inc saham


Republic First Bancorp, Inc. adalah sebuah syarikat konglomerat perbankan yang berpusat di Philadelphia, Pennsylvania dan menawarkan pelbagai perkhidmatan perbankan kredit dan deposit kepada individu dan perniagaan. Syarikat ini, yang kini mempunyai 525 orang pekerja sepenuh masa, beroperasi melalui anak syarikatnya, Republic First Bank (Bank), sebuah bank komersial penuh perkhidmatan yang berasaskan di negeri tersebut.

Bank ini menawarkan pelbagai produk kewangan melalui kira-kira 34 buah kedai yang terletak di Greater Philadelphia, Selatan New Jersey, dan New York City. Produk-produk ini termasuk akaun semak percuma, pengiraan duit syiling percuma, mesin juruwang automatik (ATM), dan kad debit. Bank ini juga menawarkan pelbagai produk pembiayaan perumahan melalui bahagian pinjaman perumahan yang beroperasi di bawah nama Oak Mortgage Company.

Portofolio pinjaman Republic First Bancorp, Inc. termasuk pinjaman komersial berjaminan dan tidak berjaminan, pinjaman hartanah komersial, pinjaman pembinaan dan pembangunan tanah, pinjaman komersial dan industri, pinjaman hartanah milik pemilik yang diduduki, pinjaman pengguna dan lain-lain pinjaman, serta pinjaman perumahan.

Pelabur yang berminat dalam industri perbankan perlu memantau saham, harga saham, dan kapitalisasi pasaran Republic First Bancorp, Inc. untuk kekal terkini tentang prestasi syarikat dalam pasaran. Dengan fokusnya dalam menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan kewangan, Republic First Bancorp, Inc. berada pada kedudukan yang baik untuk memanfaatkan peluang dalam industri perbankan.

Melalui komitmennya untuk menyediakan perkhidmatan yang cemerlang dan penyelesaian kewangan yang inovatif, Republic First Bancorp, Inc. berdedikasi untuk memenuhi keperluan perbankan pelanggannya. Pelabur boleh kekal terkini tentang prestasi syarikat dan peluang pelaburan yang berpotensi dengan mengkaji syarikat-syarikat seperti Republic First Bancorp, Inc. dan anak syarikat mereka dalam industri perbankan.Prestasi Republic First Bancorp Inc

  • Pekerja 525
  • HQ syarikat PHILADELPHIA
  • Laman sesawang http://investors.myrepublicbank.com
  • Jenis Aset FRBK Common Stock
  • Permodolan Pasaran FRBK 352.1K
  • Pendapatan per Saham 0.22
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.876

Berminat dengan Republic First Bancorp Inc? Anda mungkin berminat dengan: