Rigel Pharmaceuticals Inc Rigel Pharmaceuticals Inc saham


Rigel Pharmaceuticals, Inc. ialah sebuah syarikat bioteknologi peringkat klinikal yang beribu pejabat di South San Francisco, California. Dengan pasukan 155 pekerja sepenuh masa, syarikat ini komited untuk menemui, membangunkan, dan menyediakan terapi yang meningkatkan kehidupan pesakit yang menghidap gangguan hematologi dan kanser.

Syarikat ini, yang menjadi awam pada 29 November 2000, telah mencapai kemajuan signifikan dalam membangunkan terapi inovatif untuk trombositopenia imun kronik (ITP) dan leukemia myeloid akut (AML) yang berulang atau sukar dijangka. Produk unggul Rigel, TAVALISSE (fostamatinib disodium hexahydrate), adalah penghalang tirozin kinasa limfa limpa (SYK) yang telah menunjukkan janji dalam rawatan pesakit dewasa yang menghidap ITP kronik.

Selain daripada TAVALISSE, Rigel mempunyai calon produk lain dalam pembangunan klinikal, termasuk kapsul REZLIDHIA (olutasidenib), yang digunakan untuk rawatan pesakit dewasa yang menghidap AML. Program klinikal syarikat juga merangkumi program penghalang kinase protein kinase reseptor interleukin (IRAK) dan program penghalang kinase protein serin/threonin berinteraksi dengan reseptor (RIPK1), kedua-duanya dalam pembangunan.

Bagi pelabur yang tertarik dalam industri bioteknologi, Rigel Pharmaceuticals menawarkan peluang unik untuk menyokong pembangunan terapi inovatif yang dapat meningkatkan hasil pesakit. Untuk membuat keputusan pelaburan yang berinformasi, adalah penting untuk terkini dengan perkembangan terkini di pasaran saham, termasuk trend pra-pasar dan harga saham hari ini. Dengan secara berkala mengkaji Rigel dan pesaing-pesaingnya, pelabur dapat terkini mengenai trend industri dan perubahan dalam harga saham, membolehkan mereka untuk membuat keputusan yang berinformasi mengenai membeli, menyimpan, atau menjual saham syarikat bioteknologi inovatif ini.Prestasi Rigel Pharmaceuticals Inc

  • Pekerja 155
  • HQ syarikat South San Francisco
  • Laman sesawang https://www.rigel.com/
  • Jenis Aset RIGL Common Stock
  • Permodolan Pasaran RIGL 184.9M
  • Pendapatan per Saham -1.1
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.479

Berminat dengan Rigel Pharmaceuticals Inc? Anda mungkin berminat dengan: