Sonim Technologies Inc Sonim Technologies Inc saham


Sonim Technologies, Inc. adalah sebuah syarikat berpusat di San Diego yang mengkhususkan diri dalam mereka bentuk dan menghasilkan penyelesaian telefon pintar berasaskan dalam misi-kritikal untuk pekerja di persekitaran ekstrem, berbahaya, dan terasing. Syarikat ini mempunyai 54 pekerja sepenuh masa dan menawarkan penyelesaian mobiliti yang tahan lasak kepada beberapa pembawa tanpa wayar di Amerika Syarikat dan Kanada, termasuk AT&T, T-Mobile, Verizon, Bell, Rogers, dan Telus Mobility.

Telefon dan aksesori tahan lasak Sonim juga dijual melalui pengedar di Amerika Utara dan Eropah. Peranti dan aksesori ini menghubungkan pengguna dengan aplikasi suara, data, aliran kerja, dan gaya hidup yang meningkatkan pengalaman pengguna sambil memberikan tahap perlindungan yang lebih. Penyelesaian syarikat termasuk telefon bimbit yang sangat tahan, yang mampu melekat kepada rangkaian tanpa wayar awam dan swasta, aksesori bertahap industri yang memenuhi keperluan aplikasi tertentu, dan aplikasi perisian serta alat berdasarkan awan yang menyediakan perkhidmatan pengurusan dan penerangan kepada pelanggannya.

Sonim Technologies, Inc. tercatat di pasaran saham pada 10 Mei 2019, dan semenjak itu telah mendapat pengiktirafan di pasaran. Ia adalah penting untuk sentiasa mengikuti perkembangan terkini dalam industri dengan meneroka saham secara berkala. Dengan melakukannya, pelabur dapat mendapatkan pandangan berharga tentang prestasi syarikat, termasuk harga saham syarikat hari ini, saham, dan jumlah pasaran.

Walaupun Sonim Technologies, Inc. telah membuat kemajuan yang signifikan dalam industri dengan penyelesaiannya yang inovatif, adalah penting untuk diingatkan bahawa melabur dalam saham membawa risiko. Oleh itu, adalah penting untuk melakukan penyelidikan menyeluruh dan mencari nasihat profesional sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan.Prestasi Sonim Technologies Inc

  • Pekerja 54
  • HQ syarikat San Diego
  • Laman sesawang http://www.sonimtech.com
  • Jenis Aset SONM Common Stock
  • Permodolan Pasaran SONM 1.9M
  • Pendapatan per Saham -0.82
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Sonim Technologies Inc? Anda mungkin berminat dengan: