Superior Group of Companies Inc Superior Group of Companies Inc saham


Kumpulan Syarikat Superior Cos., Inc. adalah pengeluar dan penjual seragam dan pakaian yang mengendalikan pelbagai industri. Syarikat, beribu pejabat di Seminole, Florida, kini mempunyai 6,800 pekerja sepenuh masa.

Kumpulan Syarikat Superior Cos., Inc. beroperasi melalui tiga segmen: Produk Berjenama, Pakaian Penjagaan Kesihatan, dan Pusat Hubungan. Segmen Produk Berjenama, melalui jenama-jenama BAMKO dan HPI, menghasilkan dan menjual penyelesaian pelbagai produk yang dipertingkatkan, produk promosi, dan program seragam berjenama, yang boleh memberi kesan kepada harga saham syarikat.

Segmen Pakaian Penjagaan Kesihatan, utamanya melalui jenama-jenama Fashion Seal Healthcare dan WonderWink, menghasilkan dan menjual pelbagai pakaian penjagaan kesihatan seperti scrub, kot lab, pakaian perlindungan, dan gaun pesakit.

Segmen Pusat Hubungan, melalui beberapa entiti The Office Gurus, termasuk anak syarikat di El Salvador, Belize, Jamaica, Republik Dominican, dan Amerika Syarikat, menyediakan perkhidmatan sokongan perniagaan bersepadu, luar wilayah, pengurusan proses perniagaan, dan hubungan pelanggan kepada pelanggan Amerika Utara. Perkhidmatan ini membantu syarikat mengurangkan kos dan memberi tumpuan kepada operasi perniagaan asas.

Dengan menawarkan seragam dan pakaian berkualiti di pelbagai industri, Kumpulan Syarikat Superior Cos., Inc. telah menganggap dirinya sebagai pembekal terkemuka penyelesaian pelbagai produk yang dipertingkatkan, produk promosi, dan program seragam berjenama. Adalah penting untuk menyiasat syarikat seperti Kumpulan Syarikat Superior Cos., Inc. untuk tetap berupaya dengan trend industri dan perubahan yang mungkin memberi kesan kepada harga saham. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat pelaburan khusus, kami menggalakkan anda untuk melakukan penyelidikan sendiri dan mempelajari lebih lanjut tentang Kumpulan Syarikat Superior Cos., Inc. dan penawarannya. Dengan berbuat demikian, anda akan lebih berkemampuan untuk membuat keputusan yang berinformasi tentang pelaburan dalam saham yang boleh memberi kesan kepada pengagihan portfolio anda dan harga sahamnya.Prestasi Superior Group of Companies Inc

  • Pekerja 6800
  • HQ syarikat Seminole
  • Laman sesawang https://superiorgroupofcompanies.com/
  • Jenis Aset SGC Common Stock
  • Permodolan Pasaran SGC 331.2M
  • Pendapatan per Saham 0.72
  • Dividen per Saham 0.56
  • Tarikh Dividen 2024-06-03
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 3.293

Berminat dengan Superior Group of Companies Inc? Anda mungkin berminat dengan: