Travelers Companies Inc Travelers Companies Inc saham


Travelers Cos., Inc. ialah syarikat induk yang menyediakan produk dan perkhidmatan insurans harta komersil dan peribadi serta insurans mangsa. Beribu pejabat di Saint Paul, Minnesota, syarikat itu mempunyai tenaga kerja seramai 32,500 pekerja sepenuh masa.

Travelers Cos. menawarkan rangkaian produk dan perkhidmatan insurans harta komersil dan peribadi serta insurans mangsa kepada perniagaan, unit kerajaan, persatuan dan individu. Syarikat itu beroperasi melalui tiga segmen berbeza: Insurans Perniagaan, Insurans Bon & Khusus dan Insurans Peribadi.

Segmen Insurans Perniagaan menyediakan rangkaian insurans harta benda dan mangsa serta perkhidmatan berkaitan insurans kepada pelanggannya. Liputan ini tersedia di Amerika Syarikat, Kanada, United Kingdom, Republik Ireland dan bahagian lain di dunia. Segmen Insurans Bon & Khusus menawarkan penjamin, kesetiaan, liabiliti pengurusan, liabiliti profesional, dan perlindungan harta benda dan mangsa lain serta perkhidmatan pengurusan risiko yang berkaitan kepada pelanggannya. Segmen Insurans Peribadi menyediakan rangkaian produk dan perkhidmatan insurans harta dan mangsa yang melindungi risiko peribadi individu.

Jika anda berminat untuk melabur dalam Travelers Cos., harga saham saham mereka hari ini boleh diakses dengan mudah melalui platform dagangan prapasaran. Dedikasi syarikat untuk menyediakan produk dan perkhidmatan insurans terkemuka telah menjadikan mereka pilihan popular di kalangan pelabur.

Melabur dalam Travelers Cos. bukan sahaja memberi anda potensi pulangan yang kukuh ke atas pelaburan anda, tetapi ia juga membolehkan anda menyokong syarikat yang berdedikasi untuk menyediakan produk dan perkhidmatan insurans yang cemerlang untuk perniagaan dan individu. Dengan had pasaran yang kukuh, melabur dalam Travelers Cos. ialah pilihan bijak untuk pelabur yang mencari pulangan berkaitan kewangan dan insurans.Prestasi Travelers Companies Inc

  • Pekerja 32500
  • HQ syarikat Saint Paul
  • Laman sesawang https://www.travelers.com/
  • Jenis Aset TRV Common Stock
  • Permodolan Pasaran TRV 46.6B
  • Pendapatan per Saham 13.46
  • Dividen per Saham 4
  • Tarikh Dividen 2024-06-28
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.162

Berminat dengan Travelers Companies Inc? Anda mungkin berminat dengan: