Applied Optoelectronics Inc Applied Optoelectronics Inc saham


Applied Optoelectronics, Inc., merupakan sebuah syarikat teknologi yang berpangkalan di Sugar Land, Texas, yang mengkhususkan diri dalam reka bentuk dan pembuatan produk komunikasi optik. Syarikat ini, yang kini mempunyai 2,213 pekerja sepenuh masa, telah didaftarkan awam pada 2013-09-26.

Applied Optoelectronics, Inc. merancang dan menghasilkan pelbagai produk komunikasi optik pada pelbagai peringkat integrasi, dari komponen, subperkakasan dan modul hingga kepada peralatan lengkap. Syarikat ini juga menghasilkan laser dan komponen laser serta menjalankan aktiviti penyelidikan dan pembangunan bagi produk modul laser dan komponen optik. Syarikat ini juga merancang, menghasilkan dan mengintegrasikan sendiri laser analog dan digital menggunakan proses fabrikasi Molecular Beam Epitaxy (MBE) dan Metal Organic Chemical Vapor Deposition (MOCVD) yang berpaten.

Syarikat ini mempunyai fasiliti kejuruteraan dan pembuatan di Taipei, Taiwan, dan Ningbo, China. Applied Optoelectronics, Inc. menawarkan produk rangkaian serat optiknya, terutamanya untuk empat pasaran akhir rangkaian: televisyen kabel (CATV), pusat data internet, telekomunikasi (telekom), dan rangkaian kepada rumah (FTTH).

Pelaburan dalam Applied Optoelectronics, Inc. melibatkan risiko, seperti mana-mana pelaburan lain. Walau bagaimanapun, tumpuan syarikat dalam merancang dan menghasilkan produk komunikasi optik, termasuk laser dan komponen laser, untuk pelbagai pasaran akhir, boleh menjadikannya sebagai pilihan yang menarik bagi pelabur yang ingin melengkapkan portfolio mereka. Memantau harga saham syarikat, harga saham hari ini, dan cap pasaran dapat memberikan wawasan berharga tentang prestasinya dari masa ke masa. Seperti biasa, adalah penting untuk melakukan penyelidikan menyeluruh dan berunding dengan seorang profesional kewangan sebelum membuat keputusan pelaburan mana-mana.Prestasi Applied Optoelectronics Inc

  • Pekerja 2213
  • HQ syarikat Sugar Land
  • Laman sesawang http://ao-inc.com/
  • Jenis Aset AAOI Common Stock
  • Permodolan Pasaran AAOI 462.6M
  • Pendapatan per Saham -1.79
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Applied Optoelectronics Inc? Anda mungkin berminat dengan: