US Gold Corp US Gold Corp saham


U.S. Gold Corp. merupakan sebuah syarikat pengkajian emas berpangkalan di Nevada yang memberi tumpuan kepada pembangunan projek perlombongan emas di Amerika Syarikat. Dengan pasukan 4 pekerja sepenuh masa, syarikat ini memiliki sewa perlombongan dan hak mineral pada tiga projek penting: Projek Emas Copper King (CK) di Wyoming, Projek Keystone di Nevada, dan Projek Emas Challis di Idaho.

Projek CK Gold adalah tambang terbuka yang masih dalam peringkat pembangunan. Projek ini dijangka menghasilkan kepekatan tembaga yang mengandungi emas, tembaga, dan perak daripada mineralisasi jenis porfiri. Terletak di tenggara Wyoming, dengan jarak kira-kira 20 batu jauhnya dari bandar Cheyenne, Projek CK Gold mempunyai potensi yang besar untuk pertumbuhan dan pengembangan masa depan.

Projek Emas Keystone terletak di Wilayah Eureka, Nevada, dan merangkumi 650 tuntutan perlombongan lode tanpa hak paten yang meliputi kira-kira 20 batu persegi. Projek ini masih dalam fasa pengkajian dan telah menunjukkan tanda yang menjanjikan bagi deposit emas.

Projek Emas Challis terletak di Pegunungan Salmon River di Lemhi, Idaho. Harta ini merangkumi kira-kira 1,710 ekar dan memiliki 100% hak milik ke atas kira-kira 87 tuntutan perlombongan lode tanpa hak paten. Projek ini terletak kira-kira 40 km di barat daya bandar Salmon, Idaho, dan 69 km di utara bandar kecil Challis.

Dengan permintaan terhadap emas yang terus meningkat, U.S. Gold Corp. berada pada kedudukan yang baik untuk memanfaatkan trend ini dan meluaskan kehadirannya dalam industri ini. Pelabur yang ingin membervariasi portfolio mereka dengan harga saham syarikat pada sektor perlombongan emas hari ini perlu mempertimbangkan untuk melakukan penyelidikan terhadap U.S. Gold Corp. dan syarikat lain dalam bidang ini. Memahami cap pasaran syarikat, strategi pertumbuhan, landskap persaingan, dan kemajuan perlombongan dapat membantu pelabur membuat keputusan yang berinformasi.Prestasi US Gold Corp

  • Pekerja 4
  • HQ syarikat Elko
  • Laman sesawang https://www.usgoldcorp.gold/
  • Jenis Aset USAU Common Stock
  • Permodolan Pasaran USAU 60.2M
  • Pendapatan per Saham -0.73
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2020-03-20
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan US Gold Corp? Anda mungkin berminat dengan: