Creative Media & Community Trust Corporation Creative Media & Community Trust Corporation saham


Creative Media & Community Trust Corp. adalah sebuah trust pelaburan hartanah (REIT) yang beribu pejabat di Dallas, Texas, dengan tumpuan untuk memiliki, mengendalikan, dan membangunkan aset-aset sewaan berskala besar dan pejabat kreatif utama di komuniti-komuniti yang berdaya pembangunan di seluruh Amerika Syarikat. Dengan pasukan lima orang pekerja sepenuh masa, syarikat ini terutamanya memiliki dan mengendalikan aset-aset hartanah pejabat Kelas A di komuniti-komuniti metropolitan di seluruh negara tersebut.

Segmen-segmen syarikat ini terdiri daripada dua jenis harta komersial hartanah, iaitu pejabat dan hotel, serta segmen untuk perniagaan pembiayaannya. Produk-produk bagi segmen pejabat Syarikat ini terutamanya termasuk penyewaan ruang pejabat dan perkhidmatan penyewa lain, termasuk bayaran balik penyewa, tempat letak kereta, dan penyewaan ruang simpanan. Produk-produk bagi segmen hotel Syarikat ini termasuk operasi harta hotel dan sebuah tempat letak kereta yang terletak di seberang jalan dari hotel tersebut. Segmen pembiayaan syarikat ini merangkumi jualan bahagian yang dijamin oleh kerajaan bagi pinjaman piutang, pendapatan dari hasil pinjaman piutangnya, dan pendapatan yuran yang berkaitan yang diperoleh daripada pinjaman piutangnya.

Firma ini dikendalikan oleh rakan kongsi CIM Group, L.P. (CIM Group), sebuah firma pelaburan hartanah dan infrastruktur terkemuka yang telah melabur dalam dan mengendalikan projek-projek di seluruh Amerika Utara. Sebagai REIT, Creative Media & Community Trust Corp. direka khusus untuk menyediakan pelabur dengan aliran pendapatan yang stabil daripada pelaburan hartanah sambil mendapat manfaat daripada perlakukan cukai yang menguntungkan. Jika anda berminat untuk melabur dalam hartanah dan meneroka manfaat potensi REIT, adalah baik untuk menyelidik Creative Media & Community Trust Corp. dan mempertimbangkannya sebagai peluang pelaburan yang berpotensi. Pantau kata kunci yang relevan seperti saham, saham, harga saham saham hari ini, dan kapitalisasi pasaran, tetapi ingat untuk mencari nasihat daripada pakar yang berkelayakan sebelum membuat keputusan pelaburan apa pun.Prestasi Creative Media & Community Trust Corporation

  • Pekerja 5
  • HQ syarikat Dallas
  • Laman sesawang https://www.creativemediacommunity.com/
  • Jenis Aset CMCT Common Stock
  • Permodolan Pasaran CMCT 50.4M
  • Pendapatan per Saham -3.31
  • Dividen per Saham 0.34
  • Tarikh Dividen 2024-07-22
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Creative Media & Community Trust Corporation? Anda mungkin berminat dengan: