Heartbeam Inc Heartbeam Inc saham


HeartBeam, Inc. adalah syarikat peringkat pembangunan yang berpangkalan di Santa Clara, California yang memberi tumpuan kepada membangunkan dan memasarkan penyelesaian Elektrokardiogram (ECG) beresolusi tinggi ambulatori untuk pengesanan dan pemantauan penyakit jantung di dalam dan di luar fasiliti penjagaan kesihatan. Syarikat ini, yang kini mempunyai 15 orang pekerja sepenuh masa, telah melangsungkan penawaran umum saham pada 14 Oktober 2021.

Platform teknologi Elektrokardiografi Vektor (VECG) yang eksklusif oleh HeartBeam, Inc. mampu membangunkan imej vektor tiga dimensi (3D) mengenai aktiviti elektrikal jantung dengan menunjukkan lokasi spasial gelombang ECG. Teknologi ini berpotensi untuk meningkatkan pengesanan dan pemantauan penyakit jantung di dalam dan di luar fasiliti penjagaan kesihatan.

Syarikat ini kini sedang mengembangkan dua produk bertauliah: HeartBeam AIMI dan HeartBeam AIMIGo. HeartBeam AIMI adalah perisian yang direka untuk pengaturcaraan keadaan teruk yang memberikan perbandingan 3D antara pangkalan dan ECG 12-lead simptomatik untuk mengenal pasti serangan jantung. Sementara itu, HeartBeam AIMIGo adalah peranti ECG keluaran berukuran kad kredit yang disertakan dengan aplikasi telefon pintar dan sistem perisian diagnostik berasaskan awan yang memudahkan pengesanan jauh serangan jantung.

Pelabur yang berminat dalam industri penjagaan kesihatan dan ingin mencerap portfolio mereka boleh mempertimbangkan untuk membuat kajian mengenai HeartBeam, Inc. untuk melihat sama ada ia selaras dengan matlamat pelaburan mereka. Memantau harga saham, jumlah saham, dan aktiviti perdagangan pra-pasar boleh memberikan pandangan berharga mengenai potensi pertumbuhan syarikat. Namun, adalah penting untuk melakukan penyelidikan menyeluruh dan berunding dengan penasihat kewangan sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan.

Dengan sentiasa mendapat berita dan trend terkini dalam industri dan pasaran saham, pelabur boleh membuat keputusan yang berinformasi dengan baik yang akan membantu mereka mencapai matlamat kewangan mereka. Oleh itu, mengikuti harga saham pada hari ini dan pasaran saham boleh memberikan pandangan berharga mengenai potensi pertumbuhan syarikat.Prestasi Heartbeam Inc

  • Pekerja 15
  • HQ syarikat Santa Clara
  • Laman sesawang https://www.heartbeam.com/
  • Jenis Aset BEAT Common Stock
  • Permodolan Pasaran BEAT 60.6M
  • Pendapatan per Saham -0.39
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Heartbeam Inc? Anda mungkin berminat dengan: