KKR & Co Inc KKR & Co Inc saham


KKR & Co., Inc. ialah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan pengurusan aset pelaburan dan ekuiti persendirian. Syarikat itu beribu pejabat di New York City dan mempunyai 4,150 pekerja sepenuh masa. Syarikat itu mula IPO pada tahun 2010.

KKR & Co. menguruskan dana pelaburan yang melabur dalam ekuiti persendirian, kredit dan aset sebenar, serta mempunyai rakan kongsi strategik yang menguruskan dana lindung nilai. Anak syarikat insurans mereka menawarkan produk persaraan, hayat dan insurans semula, dan perniagaan pengurusan aset mereka menawarkan rangkaian luas perkhidmatan pengurusan pelaburan untuk membiayai pelabur.

Syarikat itu mengendalikan dua segmen: perniagaan pengurusan aset dan perniagaan insurans. Perniagaan pengurusan asetnya mempunyai empat baris perniagaan: Pasaran Swasta, Pasaran Awam, Pasaran Modal dan Aktiviti Utama. Perniagaan insuransnya dikendalikan oleh Global Atlantic Financial Group.

Jika anda berminat dengan saham, anda mungkin tertanya-tanya tentang harga saham KKR & Co. hari ini atau saham yang mereka tawarkan. Walaupun kami tidak dapat meramalkan masa depan, kami boleh mengatakan bahawa KKR & Co. ialah sebuah syarikat yang mantap dalam industri pelaburan dan ekuiti swasta dengan had pasaran yang kukuh.

Jika anda suka memerhatikan pasaran saham sebelum ia dibuka, anda mungkin berminat dengan aktiviti prapasaran KKR & Co. Walaupun kami tidak dapat memberikan butiran khusus, kami boleh memberitahu anda bahawa KKR & Co. ialah syarikat yang didagangkan secara terbuka, yang bermaksud saham mereka tersedia untuk pembelian di bursa saham utama.

Secara keseluruhannya, KKR & Co. ialah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan pengurusan aset ekuiti pelaburan dan persendirian, dengan rangkaian luas perkhidmatan pengurusan pelaburan untuk membiayai pelabur. Dengan had pasaran yang kukuh, mereka adalah syarikat yang patut diawasi.Prestasi KKR & Co Inc

  • Pekerja 4150
  • HQ syarikat New York City
  • Laman sesawang https://ir.kkr.com/
  • Jenis Aset KKR Common Stock
  • Permodolan Pasaran KKR 106.2B
  • Pendapatan per Saham 4.47
  • Dividen per Saham 0.67
  • Tarikh Dividen 2024-05-28
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 1.056

Berminat dengan KKR & Co Inc? Anda mungkin berminat dengan: