Northern Technologies International Corp Northern Technologies International Corp saham


Northern Technologies International Corp. adalah syarikat yang beribu pejabat di Minnesota yang mengkhususkan diri dalam pembangunan dan pemasaran produk dan perkhidmatan teknikal yang mendukung alam sekitar. Dengan 79 orang pekerja sepenuh masa, syarikat ini beroperasi melalui dua segmen utama: ZERUST dan Natur-Tec.

Sementara segmen ZERUST adalah perniagaan utama syarikat, menyediakan produk penghalang karat dan korosi di bawah jenama ZERUST. Produk-produk ini termasuk pembungkusan plastik dan kertas, cecair, pelapik, penyingkir karat, pembersih, dan penyebaran, serta penyelesaian terancang khas untuk industri minyak dan gas. Syarikat ini juga menawarkan perundingan teknikal di tapak untuk isu-isu pencegahan karat dan korosi.

Northern Technologies International Corp. menjual produk dan perkhidmatan penghalang karat dan korosi ZERUST kepada pelbagai pasaran yang pelbagai, termasuk automotif, elektronik, elektrik, mekanikal, tentera, dan pengguna runcit. Syarikat ini menawarkan perundingan teknikal di tapak di seluruh dunia untuk isu pencegahan karat dan korosi, menyediakan produk dan perkhidmatannya di lebih daripada 60 negara melalui rangkaian anak syarikat, usaha sama, pengedar bebas, dan ejen.

Sekiranya perniagaan dan pengguna semakin sedar tentang alam sekitar, syarikat seperti Northern Technologies International Corp. berada pada kedudukan yang baik untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk produk dan perkhidmatan mampan. Dengan produk penghalang karat dan korosi ZERUST, syarikat ini menawarkan penyelesaian praktikal untuk masalah yang umum di pelbagai industri. Dengan mengikuti perkembangan terkini dalam pencegahan korosi dan perlindungan alam sekitar, syarikat ini terus menjadi rakan yang boleh diandalkan bagi pelanggannya.

Jika anda berminat untuk melabur dalam produk dan perkhidmatan yang mampan alam sekitar, adalah berbaloi untuk menyelidik Northern Technologies International Corp. untuk meneroka potensinya sebagai peluang pelaburan jangka panjang. Berfokuslah pada kata kunci yang berkaitan seperti saham, stok, harga saham hari ini, dan cap pasaran, tetapi ingatlah bahawa keputusan pelaburan harus dibuat dengan pertimbangan yang berhati-hati dan nasihat kewangan daripada profesional yang berkelayakan.Prestasi Northern Technologies International Corp

  • Pekerja 79
  • HQ syarikat Circle Pines
  • Laman sesawang http://www.ntic.com/
  • Jenis Aset NTIC Common Stock
  • Permodolan Pasaran NTIC 126.8M
  • Pendapatan per Saham 0.46
  • Dividen per Saham 0.28
  • Tarikh Dividen 2024-05-15
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.091

Berminat dengan Northern Technologies International Corp? Anda mungkin berminat dengan: