Universal Security Instruments Inc Universal Security Instruments Inc saham


Universal Security Instruments, Inc. merupakan sebuah syarikat yang pakar dalam merancang dan memasarkan produk keselamatan, dengan tumpuan kepada penggera asap, penggera karbon monoksida, dan produk berkaitan. Pusat pentadbiran syarikat ini terletak di Owings Mills, Maryland dan kini mempunyai 12 orang pekerja sepenuh masa. Cawangan anak syarikat Universal Security Instruments, Inc., iaitu USI Electric, Inc., memasarkan produk syarikat ini kepada perdagangan pembahagian elektrik, yang merangkumi pengedar elektrik dan pencahayaan, serta syarikat pengilangan perumahan. Syarikat ini juga menjual produk mereka melalui kedai-kedai runcit.

Siri penggera asap dan karbon monoksida bagi kediaman daripada Universal Security Instruments, Inc. dipasarkan di bawah jenama perdagangan UNIVERSAL dan USI Electric. Syarikat ini menawarkan pelbagai penggera keselamatan, termasuk unit yang dikuasakan oleh bateri boleh ditukar, bateri dengan kualiti terjaga sepuluh tahun, atau 120 volt dengan sokongan bateri. Produk bateri boleh ditukar mengandungi pelbagai jenis bateri dengan hayat bateri yang berbeza, dan sesetengahnya dilengkapi dengan pemendam penggera. Syarikat ini juga memasarkan peranti elektrik lain, seperti loceng pintu, produk pengudaraan, dan pemutus kiri kejutan bocor (GFCIs).

Penting bagi pelabur untuk terus mendapatkan maklumat tentang saham Universal Security Instruments, Inc. dan industri tersebut. Menyelidik harga saham syarikat hari ini, sebelum pasaran dan nilai pasaran adalah penting bagi pelabur yang ingin mngembangkan portfolio mereka dan membuat keputusan yang berinformasi. Walaupun kami tidak boleh memberikan nasihat kewangan, kami mengesyorkan agar pelabur mengawasi harga saham Universal Security Instruments, Inc. hari ini, serta petunjuk relevan lain, bagi membuat keputusan yang berinformasi tentang pelaburan berpotensi.Prestasi Universal Security Instruments Inc

  • Pekerja 12
  • HQ syarikat Owings Mills
  • Laman sesawang http://www.universalsecurity.com/
  • Jenis Aset UUU Common Stock
  • Permodolan Pasaran UUU 3.4M
  • Pendapatan per Saham 0.15
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.729

Berminat dengan Universal Security Instruments Inc? Anda mungkin berminat dengan: